instellingen
ODRA kiest voor Sensornet

ODRA kiest voor Sensornet

Sensornet heeft een volledig gecertificeerd meetsysteem (RION NL-52, typekeuring klasse 1, inclusief PTB keuring)  van de Omgevingsdient opgenomen binnen een Sensornet mobiele meetkoffer. Het is voor de ODRA gunstig de voordelen van een eigen hand-geluidmeter te combineren met een Sensornet monitoringssysteem. Dit maakt een flexibel gebruik mogelijk voor evenementen, handhaving en klachtenonderzoek. Op de foto treft u de specialisten van de ODRA bij overdracht van het meetsysteem.

De plaatsing/verwijdering verzorgt ODRA zelf, zodat een optimale vrijheid in de planning ontstaat. Het werkt heel eenvoudig; de stekker in het stopcontact en klaar. Mocht er geen netspanning zijn, dan neemt de interne accu deze taak over. Niet vergeten even netjes de ijkbron te plaatsen, zodat de resultaten ook voor procedurele aspecten kunnen worden ingezet. 

Daarnaast beschikt men over de mogelijkheden om MP3 opnamen te maken. Deze opnamen kunnen continue worden uitgevoerd of middels een aan/uit schakelaar (incl. pre-trigger). Bij metingen in woningen wordt hiermee de privacy van bewoners gerespecteerd, terwijl bij een incident de knop kan worden ingeschakeld en het incident van even daarvoor alsnog wordt vastgelegd. Daar worden bewoners blij van.

 

Naar nieuwsoverzicht
delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij