instellingen
Randstadrail te Zoetermeer

Randstadrail te Zoetermeer

Voor de gemeente Zoetermeer verricht Sensornet zowel aan als langs de Randstadrail op meerdere locaties uitgebreide metingen om de effectieve werking van testmaatregelen bij de woningen helder in beeld te brengen. Daarnaast werden de realtime metingen direct naar de omgeving gecommuniceerd.

Zowel ter plaatse van het spoor als bij de woningen legt Sensornet iedere seconde diverse gegevens vast. Bovendien wordt bij iedere passage de indentificatie van het voertuig vastgelegd. In onderstaand figuur zijn datagrafieken over 2 uur zichtbaar.

Per jaar jaar levert dit miljarden meetresultaten op. Om een dergelijke hoeveelheid informatie voor de klant overzichtelijk te houden, heeft Sensornet krachtige Data Analyse software beschikbaar. Zie onderstaand een voorbeeld van een dashboard zoals ook door Sensornet op de bewonersavonden is gepresenteerd. Duidelijk zichtbaar is het verschil in effectieve werking van de verschillende proefopstellingen in de tijd.

​​

 

Vanuit deze data-analyse kunnen de leden van de projectgroep bijzonder snel overzichten maken en inzicht verkrijgen wat de effectieve werking van het geteste maatregelpakket is.

Naar de metingen te Zoetermeer
delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij